Skip to main content
CA

El primer equip torna a la feina

La pretemporada 2023-2024 arrenca demà amb les habituals revisions mèdiques

El primer equip del Girona FC comença demà la pretemporada amb el primer entrenament corresponent ja a la campanya 2023-24. Els dos primers dies els jugadors passaran les pertinents revisions mèdiques i s’han programat entrenaments dobles per dimecres i divendres. Míchel Sánchez podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla, a excepció d’Arnau Martínez, amb permís després d’haver estat convocat fins ahir amb la selecció Sub-21, i Toni Villa, lesionat de llarga durada. A més, s’hi afegiran set components del filial que reforçaran les sessions preparatòries en aquest inici de temporada.

Durant la pretemporada hi ha programades dues estades, una al Training Center de Royalverd, a la Vall d’en Bas, del 17 al 22 de juliol, i l’altra, a la City Football Academy (CFA) del Manchester City, del 24 al 30 de juliol. Com és habitual, s’han programat diversos partits amistosos. El primer es diputarà el 19 de juliol contra l’Olot, al municipal de la capital garrotxina. Després vindran els ja confirmats contra l’Andorra al Training Center de Royalverd, i Sheffield United i Blackburn Rovers, aquests dos durant l’estada a Anlglaterra.

Llista de jugadors convocats: Gazzaniga, Fuidias, Juan Carlos, Bernardo, Santi Bueno, Juanpe, David López, Callens, Blind, Miguel Gutiérrez, Oriol Romeu, Aleix Garcia, Valery, Viktor Tsygankov, Stuani, Manu Vallejo, Joel Roca, Artero, Ibrahima Kébé i Ureña.

Jugadors del filial: Antal, Selvi, Marc Aznar, Pau Victor, Minsu, Justin i Almena.