CA

"El Real Madrid és clar favorit demà"

Míchel Sánchez, que recupera Borja García, espera la millor versió del Girona a Montilivi

“Hem d’aprofitar i gaudir del moment que estem vivint. La realitat és que Girona té molt bona salut esportiva i això és molt bonic”.

“El Madrid fa moltes coses bé. En les dades és el primer en molts conceptes de joc, en xuts a porta, en arribada a zona tres, fan conduccions molt bones, són segons en possessió… Hem d’entendre que ens tocarà patir. Tenim la nostre idea, però el Madrid ens dominarà”.

“És difícil analitzar un rival d’aquest nivell sense pensar que per moments patirem durant el partit. Tenim una idea molt clara de com jugar. Segur que demà ens dominen i que haurem de patir però també és veritat que no em perdut la nostra identitat en cap partit, demà tampoc ho farem”.

“Sumar 19 de 21 punts i encadenar 6 victòries seguides no és fàcil per això té molt de mèrit el que ha aconseguit l’equip”. “El Madrid ve en un gran moment perquè només ha perdut un partit. És l’equip que més corre a la profunditat. Són tècnics, tàctics, físics… però m’agrada aquest partit”.

“L’ambient demà serà espectacular. Estarem en boca de tothom però només hi ha tres punts en joc”. “El Real Madrid està acostumat a jugar cada tres dies, no espero un Real Madrid fàcil, no ho ha estat mai”. “Espero el millor Madrid i també la millor versió del Girona”. L’any passat vam guanyar el partit, però ells sempre surten a pels 3 punts. No espero un partit fàcil, però mai ho han sigut. Tampoc l’any passat”. “Sempre és molt difícil poder guanyar-los, també ho era la temporada passada”.

“El Real Madrid és clar favorit demà. Pots comptar amb els dits de la ma un partit on el Real Madrid no sigui favorit”. “Els àrbitres estan preparats per aquest soroll. Això pot generar situacions desagradables però fora del terreny de joc. No penso que els àrbitres estiguin condicionats”.

“Hauria preferit tenir més temps per poder preparat el partit. Venim d’un partit molt intens i no hem preparat res a la gespa. El jugador vol saber a l’entrenament el que passarà al camp i no ho hem pogut treballar, però després de guanyar és més fàcil”.

“Al partit de l’abril no estàvem salvats, ara no tenim pressió. Estem bé i en una dinàmica molt i molt bona. Serà un partit molt bonic per nosaltres perquè som líders de Primera Divisió”.