Skip to main content
CA

El “Shoot the O” de Marathonbet: Jugadors vs Cos Tècnic

Portu i Aleix Garcia s’enfrontaren en aquest repte de punteria de Marathonbet al mister i a un membre del cos tècnic delclub, sota l’atenta mirada d’Onésimo.

El centre d’entrenament La Vinya va presenciar el repte “Shoot the O” de Marathonbet. L’enfrontament prometia: jugadors  del Girona contra staff tècnic del club. Per una banda, Portu i Aleix Garcia; i per l’altra, dos dels caps: l'entrenador Eusebio Sacristán i Emilio Gutiérrez, integrant del cos tècnic del primer equip. Per si fos poc, l’Eusebio i l’Emilio comptaren amb el suport incondicional del segon entrenador de l’equip, Onésimo Sánchez, qui es va dedicar a animar l’enfrontament.

Sis xuts per a cada equip decidirien el guanyador final del repte. L’objectiu era clar: colar el màxim de pilotes possible a la O de l’inflable de Marathonbet. L’estil era lliure: amb l’esquerra, amb la dreta, xut fort o col·locat, de “rabona” …

Qui va guanyar aquest primer repte? Qui va tenir més encert? Segueix intacte la qualitat d’Eusebio amb la pilota als peus? Què s’hi jugaven? Gaudiu del vídeo!