Empat davant l’Andorra en el punt i final a la setmana a La Garrotxa

Yangel Herrera i Stuani han estat els golejadors blanc-i-vermells en l’amistós davant els tricolors.

Girona i Andorra han empatat a 2 aquest matí al Royal Training Center en el que ha estat el punt i final a l’estada dels gironins a terres garrotxines. La primera meitat ha estat pels nois de Sarabia amb un doblet de Manu Nieto. La reacció blanc-i-vermella ha arribat al darrer minut de primer temps, amb gol de Yangel, i a l’inici del segon acte amb diana de Stuani.

El primer acte ha estat de superioritat dels andorrans. En només 20 minuts, Manu Nieto havia anotat un doblet que ha permès l’Andorra situar-se 0-2 al marcador. Al tram final de la part, Selvi ha provat fortuna des de lluny sense fortuna, una sort que sí ha trobat Yangel Herrera en la darrera jugada dels primers 45 minuts. El veneçolà ha superat el porter rival amb una precisa vaselina per fer l’1-2.

La segona meitat ha iniciat amb un Girona més incisiu a la recerca de l’empat. I l’ha trobat ben aviat des del punt de penal, on Stuani ha fet la igualada. Des del gol de l’empat, el Girona ha seguit buscant la porteria rival, però en les dues ocasions més clares no ha tingut sort. Almena s’ha trobat amb una fantàstica resposta de Lizoain, i Antal, en el servei de cantonada posterior, s’ha topat amb la fusta.

Tancament d’estada a La Garrotxa amb un empat davant l’Andorra d’Eder Sarabia, en un partit que ha servit als de Míchel per seguir sumant minuts i càrrega de treball. Dilluns, l’equip viatja a Manchester per realitzar-hi una nova concentració de pretemporada.