Empat sense gols a Olot (0-0)

El Girona visita avui el Reus (20:00h) abans de rebre dimarts el Manchester City en partit corresponent al Trofeu Costa Brava

Recta final de la pretemporada del Girona amb la disputa d’un nou amistós, avui a Olot, davant la Unió Esportiva. El partit servia d’homenatge al capità Abel Solé que es retira després de 12 anys defensant la samarreta olotina. Pablo Machín ha fet sortir d’inici Bono, Ramalho, Kiko Olivas, Maxi Villa, Planas , Romero, Granell, Aleix García, Portu, Boulaya i Soni. Després d’uns primers minuts de domini i iniciativa local, el Girona ha pres el control del partit. Boulaya i Portu han estat els més incisius, amb Soni desbordant per la banda esquerra. La ocasió gironina més clara a la primera part ha arribat poc abans de la mitja hora en una combinació entre Soni, Villa i Granell. El xut final del gironí l'ha rebutjat Ginard.

Després del pas pels vestidors, Sergi Álamo ha entrat per Carles Planas en el primer dels canvis que ha anat fent el Girona a la segona part. El domini gironí ha continuat sense que es traduís en gol. Al minut 68 Andzouana, que havia entrat en el lloc de Boulaya, ha rematat de forma acrobàtica una centrada des de la dreta. El seu xut però s’ha estavellat al lateral de la xarxa. El Girona ho ha provat però sense sort de cara a porteria. Els de Machín viatgen demà a Reus per enfrontar-se al conjunt local en el que serà l’últim partit abans de rebre el Manchester City dimarts en partit corresponent al Trofeu Costa Brava.