CA

Empat sense gols del Girona B davant el San Cristóbal en la lluita pel play-off d’ascens

Els Juvenils A i B empaten a zero davant San Francisco i Figueres, respectivament; i el Sènior Femení supera el Manu Lanzarote en el primer matx de la segona fase (3-1).

Girona B 0-0 San Cristóbal

Empat a zero entre Girona B i San Cristóbal en un partit entre dos equips que busquen una plaça en el play-off d’ascens a Segona RFEF. L’expulsió de Loïc a l’inici de segona part va deixar els de Vizuete amb un jugador menys durant mitja hora, fins que el San Cristóbal també va quedar-se amb 10 en el darrer quart d’hora de joc. Punt que manté el filial blanc-i-vermell en quarta posició, immers en la lluita per la promoció.

San Francisco 0-0 Juvenil A

Nou punt a domicili l’aconseguit pels nois d’Alex Marsal a terres balears. El Juvenil A no va poder sumar la victòria, i es manté en la zona mitja de la Divisió d’Honor Juvenil amb trenta-vuit punts.

Figueres 0-0 Juvenil B

El Juvenil B va empatar a zero davant el Figueres en un nou derbi gironí. El Girona no va poder aprofitar l’ensopegada del Barça i segueix a sis punts del liderat, això sí, amb un partit menys que els blaugrana.

Sènior Femení 3-1 Manu Lanzarote

Gran victòria de les jugadores blanc-i-vermelles en l’inici de la fase de permanència a la Preferent Femení. Mimi, Aida Illas i Aina Sararols van estar les golejadores d’un Girona que comença amb bon peu la segona fase de competició.