Skip to main content
CA

Fem créixer el Girona amb “Tots Guanyem”

Es retornarà el 20% del preu del seu carnet a l’abonat que porti un nou soci.

Aquest matí el president del Girona, Delfí Gelí, ha donat a conèixer, en roda de premsa, la campanya d’abonaments “Tots Guanyem”. El màxim responsable blanc-i-vermell ha afirmat que “la massa social d’un club determina la seva força ja que els socis són la nostra raó de ser. Per aquest motiu hem creat aquesta campanya”. Gelí ha continuat explicant que “el Girona està en un procés de creixement, no només esportiu. És l’hora de posar unes bases sòlides pensant en el futur. I el que presentem avui és una acció més en aquest sentit”.

El nucli de “Tots Guanyem” consisteix en que es retornarà el 20% del preu del seu carnet a l’abonat que porti un nou soci.

En base a això, Delfí Geli, ha argumentat que “tenim clar que el millor ambaixador del Girona són els seus milers d’abonats. Per aquest motiu tenen un paper cabdal a “Tots Guanyem. El soci “padrí” tindrà un doble premi: per una banda contribuir a fer créixer el club i per l’altre obtenir un benefici econòmic en forma de retorn del 20% del preu del seu carnet”. Finalment, el president ha senyalat que la nova campanya “s’adreça a tots els aficionats que encara no són socis, però dins aquest gran grup ens agradaria també recuperar antics abonats que ara no ho són i portar famílies senceres a l’estadi”.

 

Punts principals de la campanya:

  • ES RETORNARÀ EL 20% DEL PREU DEL SEU CARNET A L’ABONAT QUE PORTI UN NOU SOCI.
  • TOTS els abonats de temporada completa de TOTES les categories poden participar a la campanya, EXCEPTE els carnets Infantils.
  • L’oferta no serà acumulable. És a dir, si el soci porta més d’un abonat, se li aplicarà el 20% una única vegada.
  • El retorn del 20% del preu del carnet es farà exclusivament via transferència bancària.
  • El carnet Escolar sempre ha d’estar vinculat a la mateixa zona de l’estadi del soci adult que actua com a “padrí”.