Skip to main content
CA

Fideuà i autògrafs, a la Fan Zone prèvia del Girona-Albacete

Els tiquets per al dinar costaran 9 euros i s’hauran de comprar el mateix dia del partit

Aprofitant l’horari del partit de dissabte contra l’Albacete a Montilivi (16:00) el Girona FC ha organitzat una fideuà popular i ha programat tot un seguit d’activitats gratuïtes prèvies al partit. La fideuà i la resta d’activitats començaran a les 13:00h. al pàrquing de Gol Nord. Els tiquets per al menjar, que valdran 9 euros i s’hauran de comprar el mateix dia, inclouen fideuà, all-i-oli, pa i beguda. A la mateixa zona s’instal·larà la Fan Zone, adreçada a tots els aficionats del Girona FC, en la qual petits i grans podran gaudir de diferents activitats:, panna futbol, fut-tennis, concurs de tocs...

Signatura d’autògrafs

Els aficionats que s’acostin a la Fan Zone podran participar en la sessió de signatura d’autògrafs amb un jugador de la primera plantilla del Girona FC i els exjugadors, Migue González i Albert Serra, que van aconseguir l’ascens a Segona A el 2008. Migue és un dels jugadors del Girona que ha vestit més partits la samarreta blanc-i-vermella. En total, 249 partits, repartits en set temporades (2007-2014), una a Segona B i 6 a Segona A. Migue és recordat per ser l’autor del gol contra el Ceuta, el 15 de juny de 2018, que va suposar l’ascens del Girona FC a Segona A. 

Albert Serra, que també formava part d’aquella plantilla, va jugar 154 partits en 5 temporades amb el Girona (2005-2009/2010-2011), repartides entre Tercera divisió, Segona B i Segona A. El central banyolí, que va arribar a Montilivi l’estiu de 2005, quan l'equip estava a la Tercera Divisió, es va convertir una peça essencial en el conjunt gironí.

 

   COMPRAR ENTRADES