Skip to main content
CA

Gabriel Misehouy, nou jugador del Girona FC

Format a l’Ajax, arriba lliure i firma contracte per 4 temporades

Gabriel Misehouy, de 18 anys, serà jugador del Girona FC a les properes 4 temporades. L'atacant holandès, sorgit del futbol base de l'Ajax d'Amsterdam, arriba lliure i signa contracte fins al juny del 2028. El jugador, que compta amb doble nacionalitat a causa del seu origen ghanès, ja ha passat la revisió mèdica i començarà la pretemporada aquesta mateixa setmana a les ordres de Míchel Sánchez. 

Gabriel Misehouy és un jugador molt ofensiu i polivalent. Pot jugar de migcentre ofensiu, mitjapunta, interior o fins i tot d'extrem. Destaca pel seu “dribling”, que li permet navegar per espais reduïts i enfrontar-se als defensors amb eficàcia, però també per la seva capacitat per filtrar passades i per tenir el gol com a objectiu final. Ha marcat 7 gols i ha repartit 3 assistències en 13 partits en la seva última temporada vestint la samarreta del Jong Ajax, que juga a la segona divisió del país.

El nou jugador del Girona va debutar com a professional amb 17 anys, amb el segon equip de l’Ajax, i ha estat internacional juvenil amb els Països Baixos.