CA

"Girona és casa meva"

“Aquí em sento molt estimat. Girona és casa meva. Estic satisfet amb com em tracten. Ha sigut molt fàcil prendre aquesta decisió. Estic molt a gust i feliç aquí, així que la decisió de renovar ha estat molt fàcil”.

“El club m’ha donat l’oportunitat de continuar defensant aquests colors i no ho he dubtat. Vull gaudir amb el Girona a Primera Divisió. Vull retornar la confiança del club”.

“Ser un dels jugadors que més partits he jugat amb el Girona és un orgull i una motivació per continuar creixent. He estat en els dos ascensos i això em fa molt feliç”.

“Des que vaig arribar m’he trobat més amb la línia de 3 i és responsabilitat meva poder adaptar-me a això. Són decisions del míster i jo intento sempre estar a disposició i quan estic dins intento plasmar el que em demana el míster”.

“Tots els centrals que som a la plantilla volem jugar, però el que decideix és el míster. Hem d’adoptar el que creu el míster. El silenci és estar compromès amb l’equip. Surten 11 al camp, però els 26 sumem un granet de sorra per obtenir resultats”.

“Cada any és més competida la Lliga i més complicada. Això afavoreix a la Lliga. Hem de quedar-nos amb el que aprenem amb els mals moments. Faltaven 10 jornades i ho teníem molt bé i vam baixar. Hem d’aprofitar la dinàmica per aconseguir l’objectiu”.

 “A la meva època, els veterans em donaven consells i m’insistien. Jo veig que ara em toca aquest rol. Intento ajudar tots i sento orgull pel respecte que em tenen. Gaudeixo del meu paper”.