Skip to main content
CA

Gràcies Richy!

El jugador gallec deixa el Girona després de defensar al llarg de sis temporades la samarreta de l'equip de Montilivi.

Richy deixa el Girona convertit en un referent per als companys i per als aficionats; un autèntic Capità. El propi futbolista gallec explica que ha esdevingut un gironí més, enamorat de la ciutat i plenament integrat en el seu teixit social. El Girona ha marcat Richy i Richy també ha deixat petjada al Girona.

Justament les paraules del seu entrenador, Pablo Machín, deixen clar el valor del futbolista: “És el millor jugador que he entrenat mai en la seva posició”. No cal dir més.

Les xifres diuen que Richy ha defensat la samarreta de l’equip de Montilivi al llarg de 6 temporades en les que ha jugat 133 partits i ha marcat 6 gols. Tot i que la darrera ha estat una campanya complicada per al de Vigo, en que s’ha hagut de recuperar dels seus problemes al genoll esquerre, el central ha pogut arribar a temps i jugar uns minuts per poder gaudir d’un ascens pel que ha vingut lluitant des que va arribar a Girona.

Qui és Richy per l’equip i pels aficionats es va poder apreciar, exactament quan va jugar aquests minuts en el Girona-Zaragoza. Quan es va produir el canvi, tot l’estadi, dret, cridava el seu nom. Richy també ha fet Història!

Demà, a les 11:15h., tindrà lloc una roda de premsa a l’estadi en la que el Girona vol retre homenatge a la trajectòria de Richy. Hi participaran el propi jugador, el president Delfí Geli i el Director Esportiu, Quique Cárcel.