Skip to main content
CA

“La Grada Suma” arriba a la sisena edició

L’Escola Santa Eugènia ha acollit avui la signatura del conveni d’aquesta iniciativa que forma a nens i nenes en valors a través de l’esport i que promou el Consell Esportiu del Gironès, amb la participació del Girona FC, Uni Girona i Bàsquet Girona.

Formar als nens i nenes en valors a través de l’esport. Aquest és l’objectiu del programa “La Grada Suma” que avui ha presentat la seva sisena edició en un acte a l’Escola Santa Eugènia. El Girona FC, juntament amb l’Uni Girona i el Bàsquet Girona, hi participa, entre d’altres accions, convidant a la mainada a la graderia en partits que el Club juga a Montilivi.

El president, Delfí Geli i el futbolista blanc-i-vermell, Gerard Gumbau, han representat al Club en l’acte de presentació d’avui en el que també s’ha signat el conveni de col·laboració. També hi eren representats de l’Uni Girona, amb la jugadora Maria Araújo, i de Bàsquet Girona, juntament amb la presidenta del Consell Esportiu del Gironès, Anna Coll la qual ha explicat que en l’edició del passat curs de “La Grada Suma” hi van participar més de 3.000 alumnes.

“Amb valors sempre guanyem”

El programa “La Grada Suma” desenvolupa a les escoles tot un seguit d’activitats didàctiques per potenciar els valors implícits en l’esport, a reflexionar entorn l’ambient que es viu en un esdeveniment esportiu, minimitzar les conductes inapropiades dins i fora els terrenys de jocs i despertar la mirada crítica dels espectadors. Com a final del projecte l’alumnat es converteix en espectador dels partits del Girona, Uni, i Bàsquet Girona.