Skip to main content
CA

La Llotja de Montilivi acull el sorteig de “Girona 10”

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president del Girona, Delfí Geli; el president de l’Associació d’Hostaleria de Girona, Josep Carreras i el Director de l’Àrea de Negoci de Caixabank a Girona, Josep M. González han extret el número de tall 24.181

Aquesta tarda ha tingut lloc a la Llotja de Montilivi el sorteig per designar els guanyadors de “Girona 10”, la campanya turística en la que la ciutat ofereix estades d’hotel, àpats en restaurant i altres activitats lúdiques a un preu de 10 euros. La novetat d’enguany és que també s’han sortejat habitacions d’hotels i dinar i sopars gratuïts. El Girona FC també hi té una participació significativa sortejant dues pilotes signades pels jugadors i cinc entrades dobles pel partit Girona-Athletic Club.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president del Girona, Delfí Geli; el president de l’Associació d’Hostaleria de Girona, Josep Carreras i el Director de l’Àrea de Negoci de Caixabank a Girona, Josep M. González ha estat els protagonistes del sorteig extraient el número 24.181, que ha servit de tall i a partir del qual es designen els guanyadors.

El “Girona 10” tindrà lloc el 26, 27 i 28 de gener. A partir d’avui i fins dimecres les persones inscrites rebran un correu electrònic en el que se’ls informarà si han estat guanyadors o no.