CA

La Vinya, la nova casa del Girona FC

El nou Centre d’entrenament ocupa 20.000 m2, inclou dos camps de futbol, un addicional més petit, un gimnàs i àrees per a fisios i metges

El Girona FC ha presentat avui oficialment les noves instal·lacions del primer equip. Batejat com centre d’entrenament La Vinya, el complex es composa de dos camps d’entrenament i un addicional, annex al PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella. Les noves instal·lacions, que ocupen una superfície de 20.000 m2, es troben a l’àrea de Vilobí. Els dos nous camps d’entrenament - un de 110x72m., de gespa híbrida, i un altre de 160x72m. de gespa natural – i l’addicional annex s’afegeixen a les de Riudarenes, que utilitza actualment el Peralada-Girona B. A més dels dos camps d’entrenament, la nova infraestructura esportiva compta amb tres àrees, una amb vestidors, oficines i despatxos, una àrea per a fisioterapeutes i metges i un gimnàs.

La inauguració del nou complex ha comptat amb la presència d’una àmplia representació del club, encapçalada pel President Delfí Geli, el Director General Ignasi Mas-Bagà, així com el Director Esportiu Quique Cárcel, l’entrenador Eusebio Sacristán, l’staff técnic i alguns jugadors. També han assistit el Director General del PGA, David Plana, l’alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Cristina Mundet, el regidor d’urbanisme de Vilobí d’Onyar, Quim Vivas, i el president del Consell Comarcal de La Selva i alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu.