Skip to main content
CA
Actes Socials

Llegendes del Girona FC i del Barça unint forces contra l’ELA

El 16 de gener a les 12 del migdia Montilivi acollirà una nova edició del Trofeu Costa Brava que aquest any tindrà un caràcter solidari i a un protagonista molt estimat en ambdós Clubs; Juan Carlos Unzué.

El 16 de gener l’estadi de Montilivi acollirà el Trofeu Costa Brava més solidari. A les dotze del migdia tindrà lloc el partit que enfrontarà a “Llegendes del Girona FC” amb “Barça Legends”. Aquests equips estaran integrats per exfutbolistes que ja formen part de l’imaginari col·lectiu de les aficions dels dos Clubs catalans. Noms blaugranes com Guillermo Amor, Sergi Barjuan, Goikoetxea, Miquel Àngel Nadal o Rafa Márquez i blanc-i-vermells llegendaris com Jandro, Migue, Matamala, Jose o Richy, ens acompanyaran sobre la gespa amb una finalitat solidària vinculada a una persona molt estimada per les dues entitats; Juan Carlos Unzué.

Doble objectiu

Aquest Trofeu Costa Brava té el doble objectiu de donar visibilitat a l'ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) seguint l'exemple que dona cada dia una persona que la pateix, Juan Carlos Unzué, i sobretot, recaptar fons per a entre tots ajudar a combatre aquesta cruel malaltia. Així, tota la recaptació, tant de la venda d'entrades com d'altra mena d'aportacions, anirà destinada a la Fundació Miquel Valls per desig del mateix Unzué.

Unzué, un exemple de lluita

Des que va fer pública la seva malaltia, Juan Carlos Unzué s'ha convertit en un exemple en la lluita contra l'ELA i és per això que el Girona FC s’ha sumat a la seva causa. No només pel compromís moral que cal mostrar en qualsevol ajuda solidària sinó que en el seu cas també s'uneix el fet que la seva última etapa com a entrenador va ser precisament aquí, a Montilivi. De la mateixa forma, el FC Barcelona, des del primer instant, ha mostrat  la seva implicació i col·laboració desinteressada en tot el que suposa l'organització del partit.

Entrades des de 5€

Com que l’afany d’aquest partit és el de recaptar fons per a investigar una malaltia com l’ELA, el Club posarà a la venda entrades a un preu de 5€ en tots els sectors de l’estadi a excepció de la Tribuna Alta, on costaran 10€.  

També s’habilitarà la possibilitat de fer donacions directes a la mateixa Fundació Miquel Valls a través de Bizum al número 02621 o transferència bancària en cas de que no es vulgui assistir al partit o fer una aportació superior al preu de l’entrada.

Les entrades ja estan disponibles i es poden adquirir a través de la web oficial del Girona entrades.gironafc.cat i a Montilivi.