Skip to main content
CA

Lluís Tremoleda ha mort als 90 anys

Exjugador històric del Girona, va militar al club blanc-i-vermell set temporades: de la 1949-1950 a la 1954-1955, quan l’equip va jugar a Segona i Tercera Divisió.

Lluís Tremoleda i Bos ha mort als 90 anys. Exjugador històric del Girona, va militar al club blanc-i-vermell set temporades: de la 1949-1950 a la 1954-1955, quan l’equip va jugar a Segona i Tercera Divisió, siguent sempre titular indiscutible. Tremoleda, que va ser un dels capitans dels de Vista Alegre, va formar part com a lateral dret, d'un efectiu i famós trio en defensa amb Curbet al centre i Fàbregas a la dreta. Quan Fàbregas va deixar l'equip el va substituir Pepe Pinto. Tremoleda es caracteritzava per ser un futbolista incisiu i lluitador amb un bon sentit d'anticipació. La seva rapidesa també li permetia enllaçar amb les línies del centre del camp i d'atac gràcies a una bona conducció de la pilota. 

Foto de TREMOLEDA amb el Girona FC de la temporada 1953-1954: (a dalt, d’esquerra a dreta: Mis, Javier, Mora, TREMOLEDA, Curbet, Pinto i Pujolràs “Pescallunes”. A baix: Espelt, Muñoz, Ribera, Font, Lluís Pujolràs i Farreras (massatgista).