Skip to main content
CA

"L’objectiu no és ser líder ni mirar la classificació a la jornada 5"

Míchel Sánchez destaca la verticalitat del Granada, un equip contra qui el Girona no ha jugat mai a Primera

“Arnau va tenir un esquinç amb la selecció i no arriba per aquest partit. Ibra té molèsties musculars i, tot i que avui ha entrenat, preferim no arriscar”.

“És un partit difícil i històric per que mai ens hem enfrontat a Primera divisió. És un equip que fa moltes coses bé, juguen sempre a l’atac i han tingut possibilitat de guanyar tots els partits. Han merescut molt més en alguns partits”.

“No pot ser un partit a cops per que tenen una manera de jugar, amb molta verticalitat, que fa difícil aturar-los. Necessitem un partit controlat si no patirem molt”.

“L’equip ha entrenat molt bé. Si que és cert que 7 jugadors han anat amb les seves seleccions. La lliga acaba de començar i queda molt. No crec que hi hagi relaxació. No podem pensar que ja ho tenim tot fet. Demà serà complicat com ho va ser Las Palmas. Aquell dia vam guanyar però podríem haver perdut. Necessitem donar el 100%. L’objectiu és continuar a Primera”. “Al vestidor no hi ha eufòria”.

“L’objectiu no és ser líder ni mirar la classificació a la jornada 5. L’objectiu és consolidar el club a Primera, arribar als 53 punts i quedar per damunt del desè lloc”.

“Arnau ha jugat l’Europeu sub21, quasi no ha tingut vacances i ho ha jugat tot amb nosaltres i també amb la selecció. Qualsevol problema físic que tingui és fruit del ritme de competició que porta”.

“El Granada és molt vertical. Sempre hi ha 4 jugadors en disposició de córrer a l’espai. Necessitem controlar aquesta manera de jugar. Serà important el nostre atac també”.

“Tenim una gran plantilla. Qualsevol jugador pot jugar de sortida. Mai penso en el resultat anterior per confeccionar un 11. Sempre penso en com està cada jugador, l’equip i com juga el rival”.