CA
Descomptes Exclusius

Matrícula gratuïta i 5% de descompte a Bewolfish per tots els Socis

Oferta exclusiva en tots els serveis de preparació física, fisioteràpia i nutrició esportiva de Bewolfish, centre de preparació física oficial de l’Acadèmia del Girona FC

Els beneficis exclusius estan destinats a tots els socis del Girona FC: esportistes professionals, amateurs i, fins i tot, totes aquelles persones que volen millorar la seva condició física, readaptar-se d’una lesió o practicar una activitat física per a mantenir un estil de vida saludable. Aquestes persones poden gaudir d’un servei adaptat a les seves necessitats però amb la qualitat dels tècnics i les instal·lacions d’alt rendiment.

 

Els avantatges consisteixen en la matrícula gratuïta (valorada en 100€) i un 5% de descompte en tots els serveis d’entrenament físic (individuals, en parella o en grup), fisioteràpia i nutrició esportiva. Si practiques algun esport com pàdel, trail running, ciclisme de muntanya o carretera…; si et vols posar en forma però no t’agrada anar al gimnàs, o si vols millorar la teva condició física però no saps què has de treballar, a bewolfish et poden ajudar a través dels seus entrenaments funcionals i les valoracions neuromusculars.

 

Bewolfish és el centre d’entrenament oficial de l’Acadèmia del Girona FC, encarregats d’optimitzar la preparació física dels jugadors del Girona B i del Juvenil A i la readaptació del fútbol base, des del Juvenil A fins l’Infantil B. Setmanalment, els equips del Girona B i el Juvenil A realitzen els entrenaments grupals de força i readaptació a les instal·lacions de bewolfish. Així mateix, els professionals de bewolfish treballen la readaptació dels equips de futbol base, des del Juvenil A fins a l’Infantil B, directament a les instal·lacions del Girona FC integrats en la dinàmica de treball de l’staff del club.

 

Bewolfish és un centre d’alt rendiment ubicat al centre de Girona (al costat del parc del migdia) a només 2 km de l'estadi, on disposen d'unes instal·lacions úniques per a l'entrenament. Es tracta d'un espai de 450m2 que compta amb diferents superfícies com gespa artificial d'última generació i porteria de fútbol 7, pista d'atletisme de cautxú per a realitzar sprints, zona de fitness amb terra de goma, entre altres espais com un rocòdrom, una pista de bàsquet amb parquet oficial de la FIBA i un simulador d’automobilisme. Les instal·lacions estan equipades amb diverses màquines isoinercials - com politges còniques, yoyo squat o premsa -, plataforma vibratòria i punts d'ancoratge per a diferents tipus d'elàstics que estan ubicats directament a la gespa i al parquet per a poder desenvolupar un gran ventall de tasques de força generals i específiques.

 

A més, des de bewolfish compten amb una metodologia pròpia, multidisciplinar, gràcies a la qual els professionals de les diferents àrees treballen conjuntament per ajudar a l’esportista en l’assoliment dels seus objectius des d’un plantejament holístic. Per implementar aquesta metodologia han desenvolupat, fins i tot, la seva pròpia APP.

 

Per a més informació per a beneficiar-vos d'aquesta oferta exclusiva, podeu escriure a hello@bewolfish.com