Skip to main content
CA
primer equip

Nàpols, Benfica i Club Bolivar, partits destacats de pretemporada

El CF Peralada, el 19 de juliol, enceta el calendari d’amistosos de preparació.

El Girona encetarà la setmana que ve els partits de pretemporada. Ho farà a l’Alt Empordà el dimarts 19 de juliol enfrontant-se al Peralada a les 19:15h. (Municipal de Peralada). El segon matx serà contra un històric del futbol portuguès, el Benfica. Els de Michel es traslladaran a Suïssa, per jugar el divendres 22 de juliol a les 17:30h. a Yverdon-les-Bains. Els partits de juliol finalitzen a La Vinya el dimecres 27 a les 19h. contra l’Andorra, que aquesta passada temporada va ascendir a LaLiga SmartBank. Aquest matx serà a porta tancada.

L’agost comença amb un altre dels plats forts de la pretemporada:  Nàpols vs. Girona, el dimecres 3, a les 18:30h. El partit, però, no es jugarà a l’estadi Diego Armando Maradona, ja que es troba en ple de procés de renovació de la gespa. L’equip que dirigeix Luciano Spallleti i els de Michel es trobaran a l’estadi Teofilo Patini, a la localitat de Castel di Sangro, a uns cent-vint quilòmetres al nord de Nàpols.

Tres dies més tard, el dissabte 6, el Girona disputarà el 45è Trofeu Costa Brava davant el Club Bolívar. L’escenari; l’estadi Palamós Costa Brava, a les 21h. I el 7 d’agost a les 19h., a set dies de començar la Lliga, l’equip s’enfrontarà al Real Zaragoza a La Vinya, a porta tancada.