Skip to main content
CA

“Orgull i responsabilitat”

Els capitans i capitanes de tots els equips del Girona s’han reunit a l’estadi per rebre els braçalets.

“Orgull i responsabilitat”. Aquestes dues paraules han estat les més repetides en l’acte de lliurament de braçalets als capitans i capitanes de tots els equips del Girona FC en l’acte que ha tingut lloc aquesta tarda a l’estadi. Des dels primers equips fins als Benjamins, tots ells han rebut el braçalet que els identifica com a capitans blanc-i-vermells.  

L’esdeveniment ha començat amb unes paraules del president Delfí Geli en les que ha destacat que “heu estat escollits pels vostres companys i entrenadors i això vol dir que confien molt en vosaltres”. El màxim responsable ha afegit que “us desitgem èxits i encerts que ens permetin fer més gran el nostre Club”.

Tot seguit ha intervingut Christian Stuani. El davanter uruguaià ha assegurat que “és un orgull i una gran responsabilitat portar el braçalet. Això implica que cal estar sempre  a  disposició de l’equip i dels companys.”. Stuani estava acompanyat pels altres capitans del primer equip masculí; Juanpe, Bernardo, Juan Carlos i Borja García. Després ha estat el torn de Neus Juncà, que juntament amb María Rodríguez i Paula Rosales, són les capitanes del femení. Juncà ha expressat que “el Girona ha fet una aposta molt forta pel futbol femení per tal de construir una bona base pel futur”. Una vegada han finalitzat els parlaments Delfí Geli ha imposat els braçalets. En el cas del futbol base els jugadors, quan l’han rebut, han formulat una pregunta als capitans dels primers equips. L’acte s’ha tancat amb una foto de família amb tots ells.

EQUIP CAPITÀ
GIRONA B JONATAN MORILLA BOLANCÉ
JUVENIL A KEMO CISSÉ SYLLA
JUVENIL B IKER VÁZQUEZ GRANADOS
CADET A GERARD SOLER TOMAS
CADET B DAVID RONDÓN RUBIANO-GROOT
INFANTIL A POL JIMÉNEZ HERNÁNDEZ
INFANTIL B ÀLEX MORENO BRAMÓN
INFANTIL C JORDI DARNÉS QUINTERO
ALEVÍ A POL SABADÍ SÁNCHEZ
ALEVÍ B IKER GARCÍA FERNÁNDEZ
ALEVÍ C LEO MURILLO SÁNCHEZ
BENJAMÍ A GUILLEM BALCELLS GARCÍA
BENJAMÍ B ROC BLANQUET CANET
JUVENIL A FEMENÍ ALBA PLANAS TORRES
JUVENIL B FEMENÍ RUTH MARTÍNEZ NIETO
INFANTIL A FEMENÍ MARTINA ROMERO FABRELLAS
INFANTIL B FEMENÍ CHLOË ARRUFAT WOOD
ALEVÍ FEMENÍ LEYRE CARBALLUDE MARTÍN
GENUINE JESÚS SALINAS