CA

PRÈVIA I Peralada vs. Santfeliuenc

El empordanesos jugaran diumenge a les 12 al seu camp. Els partits Horta vs. Girona "B" i Damm vs. Juvenil A han estat ajornats.

CF Peralada - Santfeliuenc FC (Mpal. de Peralada. Diumenge a les 12h.)

 Després d’acabar el 2016 i la primera volta de la lliga com a líders i amb el títol honorífic de Campions d’Hivern, els empordanesos comencen amb energia renovada després de les vacances nadalenques.

El primer partit d’aquest nou any és també el primer de la segona volta de Tercera Divisió i els enfrontarà, novament en horari matinal, a Peralada, contra el Santfeliuenc.

L’equip del Baix Llobregat és actualment dotzè classificat amb vint-i-dos punts i destaca per ser l’equip amb més partits empatats, exactament deu en les primeres dinou jornades, on només ha aconseguit quatre victòries, dues a casa i dues com a visitant.

El Santfeliuenc es caracteritza per la seva lluita i intensitat en tots els matxs que juga i d’aquí la igualtat en els seus resultats i en el balanç de gols a favor i en contra -20 i 22 respectivament-.  És un equip que pressiona molt al rival i intenta aprofitar sempre les accions de pilota aturada on té bons rematadors com Maldonado, Fuentes o Zárate, que porten anotats tres gols cadascun.

Pel que fa al Peralada, continuen les baixes d’Alamo i Cesc Clotet, mentre que serà dubte Nacho Ruiz. També serà baixa el porter Gianni, que s’ha incorporat de manera permanent al primer equip del Girona mentre duri l’estada de Bounou a la Copa d’Àfrica amb la selecció marroquina.

El resultat de la primera volta entre els dos equips va ser favorable als interessos del Peralada amb victòria per 0-3, mentre que les dues darreres temporades, havien estat dos derrotes a Les Grasses per 2-1 i 3-0, i derrota i empat a Peralada amb 1-2 i 0-0.

 

*Els partits del Girona “B” i el Juvenil A, que havien de jugar contra l’Horta i la Damm respectivament, han estat ajornats. L’estadi on s’havien de disputar els matxs, el Feliu i Codina, no ha pogut completar les obres que s’hi estan realitzant.