Skip to main content
CA
Actes Socials

Primers 15.000€ per a l’hospital Josep Trueta

El Girona FC ha doblat els 7.500€ aportats pels aficionats en una setmana i ho continuarà fent fins aconseguir l’objectiu de la campanya, que continua oberta 

La solidaritat blanc-i-vermella comença a donar els seus fruits! Gràcies a l’esforç dels aficionats hem recaptat en una setmana els primers 7.500 euros mitjançant la campanya de donació de fons per l’hospital Josep Trueta. Aquesta xifra, però, es duplicarà ja que el Club ha decidit aportar la mateixa quantitat, de manera que l’import total s’incrementa fins als 15.000 euros! 

Però no ens aturem aquí ja que la campanya continua activa i oberta a la vostra donació. Recordeu que el nostre objectiu són els 25.000 euros. I com ha passat en aquesta primera xifra, el Girona FC anirà igualant les quantitats recaptades i si assolim l’objectiu final els diners que aniran al Josep Trueta seran 50.000 euros! 

A més de prendre part en aquesta iniciativa solidària, tots aquells que hi participin entraran en el sorteig dels següents productes i experiències: 

  • 20 Samarretes oficials signades pel primer equip.
  • 20 Entrades dobles per a partits del Girona FC.
  • Botes i material personal signat dels jugadors.
  • 10 lots de marxandatge del Girona FC.
  • 10 experiències Meet&Greet amb els jugadors del Girona FC.

Aquesta campanya està oberta a altres clubs i entitats de Girona. L'Uni Girona també s’hi suma i aportarà en aquest sorteig solidari una samarreta signada i un abonament per a la propera temporada. 

Moltes gràcies a tots els que hi heu participat i recordeu que podeu fer la vostra donació fent click a  https://gironafc.cat/covid19