Skip to main content
CA

Quique Cárcel renova fins el 2022

El Director Esportiu va arribar a Montilivi l'estiu de 2014. En aquest període el club ha viscut els anys més brillants de la seva història que van culminar amb l’ascens a Primera Divisió.

El Girona FC i el Director Esportiu del club, Quique Cárcel, han arribat a un acord per tal de renovar fins l’any 2022 el contracte que els vincula. Cárcel va arribar a Montilivi l’estiu de 2014 i sota la seva direcció esportiva els blanc-i-vermells han viscut els anys més brillants de la seva història que van culminar el curs passat amb l’ascens a Primera Divisió.

Quique Cárcel, nascut a Barcelona el juny de 1974, es va formar com a futbolista al Condal Sports, Sants i FC Barcelona. En la seva etapa en el club blaugrana va jugar en el filial per, després, continuar la seva carrera al Cádiz, Leganés, Sabadell i l’Hospitalet. Precisament, en el club de la Feixa Llarga, va compaginar la tasca de secretari tècnic amb la de futbolista.

La roda de premsa de presentació de l’acord entre el Girona i el seu Director Esportiu tindrà lloc demà dijous a les 11h. a Montilivi.