Skip to main content
CA

Sessió informativa als accionistes del Girona FC

El president del club Delfí Geli i el director general i president del Consell d’Administració, Ignasi Mas-Bagà s’han adreçat als participants per fer un balanç general de la situació del club i exposar-ne els objectius de treball.

Aquest vespre ha tingut lloc a la Llotja de Gol Sud de l’estadi de Montilivi la reunió informativa als accionistes del Girona. Com a preludi de la Junta General de demà, el president del club Delfí Geli i el director general i president del Consell d’Administració, Ignasi Mas-Bagà s’han adreçat als participants per fer un balanç general de la situació del club i exposar-ne els objectius.

El president blanc-i-vermell ha explicat que amb aquesta reunió informativa es vol “incrementar la interacció del club amb l’accionista: escoltar la seva veu i la seva opinió”. Geli també ha afegit que el Girona viu un moment brillant de la seva història ja que “l’entitat creix a nivell esportiu, econòmic i social”. La clau de tot, argumenta el màxim responsable de l’equip de Montilivi és que “un any més, s’aconsegueixi l’objectiu de la permanència i que el Girona es pugui mantenir a Primera Divisió molts anys”. Tot seguit ha estat el torn de la intervenció d’Ignasi Mas-Bagà, director general i president del Consell d’Administració el qual ha començat el seu parlament destacant que la reunió informativa vol ser un “espai on tothom estigui representat. El club ha crescut a un nivell que no imaginàvem. Som ambiciosos, no ens volem posar sostre i volem continuar creixent”. Aquest creixement, tal i com ha afirmat Mas-Bagà, ha de tenir com a fonaments quatre objectius principals: consolidació a Primera, desenvolupar joves talents, creixement comercial i d’aficionats i sostenibilitat financera.

El president del Consell d’Administració ha exposat també una sèrie de dades i  xifres que demostren els bons resultats que està donant l’intens treball del club en totes les seves àrees: el Girona va ser un dels millors debutants a les grans lligues europees tot i tenir l’avantpenúltim pressupost més baix de LaLiga; la temporada passada Montilivi va tenir un 78% d’assistència mitjana, el quart millor registre de tots els equips del campionat; el club té 1 milió de simpatitzants -gent que declara seguir al Girona en els mitjans de comunicació-,  65.000 aficionats -gent que declara que el seu equip preferit és el Girona-, 9.500 abonats, 11.000 socis, 19 penyes i 2.800 penyistes; Xarxes socials -5,7 milions d’interaccions a xarxes-, el segon club amb més interacció a la Lliga.

Mas-Bagà ha volgut destacar també el creixement del futbol formatiu blanc-i-vermell: “Hem invertit i crescut molt en el futbol base, tant masculí com femení. En pressupost i projecte. A més, no volem només formar bons futbolistes sinó també persones i per això vam crear la residència dels Maristes. Els resultats de tot això ja s’estan fent evidents fins al punt que som el segon equip de Primera amb jugadors més joves”. Els valors del Girona també es demostren amb les seves iniciatives socials. Entre les múltiples que es duen a terme, Mas-Bagà ha senyalat la creació de l’equip del Girona a la Lliga Genuine , una competició en la que hi participen nois i noies amb discapacitat intel·lectual.

L'acte ha finalitzat amb les preguntes que han formulat els accionistes a Geli i Mas-Bagà.