Skip to main content
CA

Un tifo espectacular

Jovent Gironí, amb la col·laboració de la Penya Pablo Machine, van recordar l’arribada l’entrenador sorià ara fa quatre anys.

Pablo Machín ja forma part de la Història, amb majúscules, del Girona FC. El divendres passat es van complir quatre anys de l’arribada a Montilivi de l’entrenador que convertiria el somni de l’ascens a Primera Divisió en una realitat. Com que aquesta efemèride coincidia amb el partit contra el Deportivo de la Coruña la penya Jovent Gironí va decidir retre homenatge al tècnic sorià elaborant un gran tifo en el que es podia veure la cara de Pablo Machín i les frases “4 anys fent Història” i “Gràcies Pablo” i que va ser desplegat a Gol Sud. Per fer el tifó, Jovent Gironí va comptar amb la col·laboració de la Penya Pablo Machine i l’Àrea Social del club.

Més de 25 hores d’elaboració

Després de decidir el disseny i calculades les mides i el material que necessitarien, es van dirigir a una nau industrial on va preparar l’enorme lona, dividint-la en zones per tal de poder treballar i fer-hi dibuixos i lletres. A partir d’aquest moment, van dedicar més de 25 hores a la seva elaboració. El resultat va ser espectacular. Bona feina, nois!.

Jovent Gironí va fer un making of en el que mostra el procés d'elaboració del tifo Com es va fer el tifo...