Skip to main content
CA

Vuit jugadors acaben la seva vinculació amb el Girona

En el cas de Juncà, Jairo i Víctor Sánchez per acabar el contracte. La resta, cedits, han tornat als seus equips d’origen.

Vuit jugadors acaben la seva vinculació amb el Girona ja sigui per finalitzar el contracte o bé per, tancat el seu període de cessió, tornar als seus equips d’origen.

David Juncà: El lateral de Riumors va viure aquesta temporada 21-22 la seva segona estada al Girona. Format al futbol base blanc-i-vermell, Juncà va debutar amb el primer equip el 2011 amb 18 anys. Després de cinc temporades i seixanta partits a Segona A va fitxar per l’Eibar, fent el salt a Primera Divisió. Posteriorment es va incorporar al Celta de Vigo i l’estiu del 2021 va tornar a Girona. Aquest any l’empordanès ha jugat 28 partits i ha fet 2 gols.

Jairo Izquierdo: Va arribar a Montilivi la temporada 2018-2019 i immediatament va ser cedit al Cádiz. El següent curs, el 19-20, el canari va tornar a Girona on va disputar trenta-nou partits. Tot seguit va fer una nova cessió a l’equip andalús i aquesta temporada 21-22 l’ha viscut a Montilivi on ha jugat quaranta partits.

Álex Baena: Cedit pel Villarreal, l’extrem andalús s’ha convertit en un dels imprescindibles de Míchel Sánchez. El davanter, de 21 anys, ha mostrat que és un jugador desequilibrant, vertical, amb una gran capacitat en l’u contra u i també amb un potent xut. Baena ha jugat quaranta-cinc partits aconseguint 5 gols i 7 assistències de gol.

Nahuel Bustos:  Aquesta ha estat la segona temporada del davanter argentí a Girona. Cedit pel Manchester City, la seva energia i combativitat l’ha fet especialment estimat pel públic de Montilivi. En el primer any  el futbolista de Córdoba, en ple període d’adaptació al futbol europeu, va aconseguir 4 gols. Enguany, aquesta xifra s’ha incrementat a 11 el que dona idea del seu potencial i creixement com a futbolista.

Pol Lozano: Procedent, en qualitat de cedit, del RCD Espanyol, el de Sant Quirze del Vallès ha defensat en trenta-cinc partits la samarreta blanc-i-vermella. La seva polivalència com a migcampista li ha merescut la confiança de Michel i el reconeixement de l’afició.

Pablo Moreno:  Aquest ha estat el segon any del davanter de Granada a Girona, com a cedit del Manchester City. En aquestes dues temporades, Pablo ha tingut presència en 45 matxs.

Victor Sánchez: Migcampista polivalent i de perfil defensiu, uns dels principals arguments del de Terrassa és la seva gran experiència; 301 partits a Primera Divisió, disputant també les màximes competicions europees. Victor va incorporar-se el febrer d’aquest any.

Darío Sarmiento: El jove atacant argentí, de 19 anys, va ser fitxat pel Manchester City procedent d’Estudiantes de La Plata i tot seguit cedit al Girona. Les lesions han impedit que el públic gironí gaudís al màxim de la qualitat de Sarmiento, considerat un dels joves talents del futbol sud-americà, ja que només ha pogut disputar nou partits amb la samarreta blanc-i-vermella.