Skip to main content
CA
primer equip

Girona-Zaragoza: els socis han de retirar l"entrada corresponent al seu carnet, de forma COMPLETAMENT GRATUÏTA

A partir de demà dimarts a les 12h. i fins el divendres a les 19h.

A partir de demà dimarts a les 12h. i fins el divendres a les 19h. els socis hauran de retirar l"entrada corresponent al seu carnet, de forma COMPLETAMENT GRATUÏTA, a les oficines de Montilivi o bé per internet (www.gironafc.cat).  Passat aquest termini, i si no l"han retirat, s"alliberarà el seu seient i es posarà a la venda a partir del dissabte.

De dimarts a divendres, només els socis, podran adquirir entrades addicionals únicament a les oficines –en un màxim de dos per abonat- als preus següents: Gols 15 euros / Preferent 20 euros / Tribuna 40 euros. Els nens de 0 a 5 anys preus:  Gols 5 euros / Preferent 10 euros / Tribuna 15 euros. És imprescindible la presència del propietari del carnet.

Els no socis podran comprar entrades a partir del dissabte a les oficines –en un màxim de dos - als preus següents: Gols 15 euros / Preferent 20 euros / Tribuna 40 euros.

Carnets de futbol base: La mateixa operativa i condicions que el soci amb la única diferència que hauran de retirar l"entrada corresponent al seu carnet únicament des d"oficines.

El partit de tornada de la primera eliminatòria del playoff d"ascens tindrà lloc aquest proper diumenge a les 17h. a l"estadi de Montilivi.