Política de Tractament de Dades Personals

Política de Tractament de Dades Personals

 IDENTIFICACIÓ

INFORMACIÓ BÁSICA

 INFORMACIÓ ADDICIONAL

 RESPONSABLE

GIRONA FUTBOL CLUB, S.A.D.

 Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: Girona Futbol Club, S.A.D.

Direcció Postal: Avinguda Montilivi, 141, CP 17003 de Girona

Telèfon: 902 548454   E-mail: protecciondatos@gironafc.cat

 FINALITAT

 

La prestació dels
serveis contractats

 

 Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem la informació, que ens faciliten, amb la finalitat de portar a terme la prestació dels serveis contractats a l’empresa; la gestió de cobrament i facturació; així com procediments de gestions comptables i administratives necessàries per portar a terme el servei.

 Quan recollim les seves dades?

- Es crea o registra un compte de soci, abonat o client de les nostres botigues o interacciona amb els nostres Serveis.

- Es comunica amb nosaltres o es subscriu per rebre materials promocionals, ofertes o anuncis relacionats amb la nostra activitat.

- Participa en activitats especials, ofertes o programes.

- Interactua amb les nostres comunitats en línia o publicitat.

- Es connecta amb nosaltres a través de les xarxes socials.

- Recopilem dades de tercers o de fonts disperses públicament.

- Personalitza peces de roba, productes o Serveis.

Per a més informació, fes click en el següent enllaç per veure la nostra Política de Privacitat:  https://www.gironafc.cat/politica-de-privacitat

 Quan de temps conservarem les seves dades?

Conservarem les seves dades mentre existeixi relació contractual amb nosaltres o bé mentre vostè no exerceixi cap dels drets que impliqui que no podem conservar les seves dades.

 LEGITIMACIÓ

Consentiment de l’interessat

La lliure determinació de l’interessat com a motiu de legitimació, és a dir, pel seu propi consentiment.  En cas contrari, el Girona FC deixarà de tractar les seves dades excepte aquells que per la seva naturalesa siguin necessaris conservar per a justificar la relació contractual o l’exercici o defensa de possibles reclamacions.

 DESTINATARIS

Les dades personals  dels interessats no seran cedides ni transferides a terceres organitzacions.

El Girona FC no cedirà sota cap concepte les seves dades a terceres empreses sense el seu consentiment, amb exempció de que la cessió estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació amb un encarregat de tractament, amb el que s’haurà firmat prèviament un contracte legítim i adequat de dades personals, així com el deure de confidencialitat.

 DRETS

 Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

 

Vostè té dret a accedir a les seves dades personals i, en qualsevol moment, pot exercitar els seus drets, enviant-nos un e-mail a protecciondatos@gironafc.cat indicant el seu nom, cognoms i acompanyant una fotocòpia del seu document nacional d’identitat, passaport o document vàlid oficial d’identificació.

 Dret a Accés

És el dret a rebre informació sobre les dades personals objecte de tractament, conèixer la seva finalitat, termini de conservació i la possibilitat d’exercir els següents drets:

Dret a Rectificació i Supressió

Té dret a rectificar dades inexactes o completar dades incomplertes.

Té dret a la supressió o dret a l’oblit quan hagi un tractament il·lícit de les teves dades o no existeixi relació o motiu per a la seva recollida, amb les excepcions legals aplicables.

Dret a Limitació al tractament

Es suspèn el tractament de dades quan s’estigui verificant la legalitat de la seva recollida o el responsable ja no necessita la seva conservació.

 Portabilitat

Podrà rebre les seves dades en un format estructurat i d’ús comú per a poder transmetre’ls a un altre responsable.

 Oposició

Podrà oposar-se al tractament de dades quan, per situacions personals, s’acrediti un interès legítim per a exercir o defensar reclamacions i quan tingui per objecte la màrqueting directe.

A no ser objecte de decisions individualitzades

Té dret a no ser objecte de tractament automatitzat, l’anterior exceptuant el consentiment exprés, que sigui per a finalitats de celebració o execució d’un contracte o estigui permés per la UE com a mesura per a salvaguardar els seus drets i llibertats com a titular de les dades.