Skip to main content
CA

Protecció de Menors

SISTEMA DE PROTECCIÓ DELS MENORS I LES PERSONES AMB SENSIBILITAT ESPECIAL DEL GIRONA FC

El Girona FC està totalment compromès en garantir un entorn segur i positiu per als nens/es i persones amb sensibilitat especial que participen en les nostres activitats.

El Girona FC es pren molt seriosament les seves responsabilitats pel que fa a salvaguarda d’aquests col·lectius, el que significa que estem totalment compromesos amb promoure el dret de nens/es i pares a estar i sentir-se segurs dins de les nostres instal·lacions, la seguretat dels nens/es, les seves necessitats i el seu benestar; crear un ambient segur per a tots els participants, visitants i personal del Club i tenir i promoure sistemes clars per tractar qualsevol problema o inquietud.

Aquest sistema de protecció conté, entre d’altres, les eïnes següents:

  1. Disposem d'un Protocol d’accions per a protecció de menors i persones amb sensibilitat especial.
  2. Disposem d’un Codi de Conducta per a professionals i altres persones que estan en contacte amb nens, nenes i adolescents.
  3. Realitzem identificació de riscos i mesures de protecció com a part de la planificació de qualsevol acció amb nens, nenes i adolescents.
  4. Disposem d'un Protocol d'Actuació davant la detecció de qualsevol cas de sospita o evidència de vulneració dels drets d'un menor.
  5. Duem a terme formacions a tots els empleats del Girona FC en matèria de protecció al menor, especialment al personal que té contacte més proper amb menors i persones amb sensibilitat especial.
  6. Realitzem activitats de prevenció amb els menors i amb les seves famílies.

 

Onze inicial de Bones Pràctiques per a Jugadors/es del Girona FC

Decàleg d'Actuacions per a Treballadors del Girona FC

Com respondre davant d'una preocupació?

Estar segur al Girona FC

 

Per a qualsevol dubte o preocupació relacionada amb la Protecció de Menors, si us plau, envieu un correu a proteccionmenores@gironafc.cat