CA

Carnet de Soci

Image

Ser del Girona és una manera diferent d’entendre el futbol. Un club humil, proper i que s’esforça per seguir creixent amb ambició i perseverança. Tothom pot ser part del club fent-se soci i a canvi gaudir d’avantatges i privilegis exclusius per als aficionats més fidels alhora que fa més fort el projecte del club.

 

Fes-te soci i forma part de la nostra història!
Image

(0 a 6 anys)

INFANTIL

10€

Image

(7 a 17 anys)

JÚNIOR

30€

Image

Majors de 17 anys

ADULTS

50€

AVANTATGES DEL SOCI

Image
Image

REGAL DE BENVINGUDA

Si et fas Soci del Girona FC rebràs una bandera exclusiva amb l'escut del Girona FC i per als Socis infantils un model especial amb la nostra mascota Sisa.

Image

ENTRADA GRATUÏTA PER AL GIRONA FC-RAYO VALLECANO

La nova alta de Carnet de Soci fins al 5 de gener inclou una entrada gratuïta per al Girona FC - Rayo Vallecano a Gol Nord superior. Aquesta entrada serà assignada per ordre d'alta de soci i fins a esgotar existències. (Unitats limitades).

Data i hora del partit per confirmar

Image

AVANTATGES DEL CARNET

Accés a la llista d’espera per nous abonaments, sortejos exclusius per a socis, descompte del 10% en marxandatge oficial i molt més... El carnet de soci ve ple de novetats.

Image

DESCOMPTE EN ENTRADES

Tots els socis disposaran d’un 10% de descompte en d’entrades per als partits de Montilivi. També tindran prioritat en la compra d’entrades per a tots el partits, inclosos els que es juguin fora de casa.