Triple empate por el ascenso directo a pesar de la derrota en Las Palmas

El Girona pierde en Las Palmas por 2-0 y con 59 puntos, está empatado con Las Palmas, segundo, y Sporting, tercero.

El Girona ha hagut de jugar contra corrent a causa del gol matiner del conjunt local. Corria el minut 3 quan Araujo ha rebut una pilota dins de l"àrea i l"ha creuat lluny de l"abast de Becerra. Els jugadors gironins han demanat una falta prèvia però 1-0 ha pujat al marcador. Els gironins han tingut ocasions d"igualar el partit a la primera meitat, especialment amb dues accions de Mata, l"ultima a passada de Granell, que ha desbaratat el porter Casto.

A la segona meitat, el Girona ha portat el pes del partit a la recerca de l"empat. Felipe ha portat molt perill però els gironins no han estat encertats de cara a porteria. Al minut 67, l"ex del Girona Alfredo Ortuño ha fet el segon. El 2-0 ha resultat definitiu.
El Girona, amb 59 punts, és quart, empatat amb Las Palmas (2n) i Sporting (3r). La setmana vinent rep el Leganés. El partit es jugarà dissabte a les 16:00 hores a l"estadi municipal de Montilivi.

Fitxa tècnica
Las Palmas (2).- Casto, David Simón, Marcelo Silva, Aythami Artiles, Ángel López, Hernán (Roque Mesa), Javi Castellano, Culio, Nauzet Alemán (Momo), Ortuño i Araujo (Jonathan Viera).
Girona (0).- Becerra, Cifu, Ramalho, Richy, Carles Mas, Aday (Coris), Eloi Amagat (Jandro), Pere Pons, Àlex Granell (Rovirola), Felipe Sanchón i Mata.

Gols
1-0 Araujo, min. 3.
2-0 Ortuño, min. 67.

Àrbitre
De Burgos Bengoetxea. Ha amonestat amb targeta groga a Ramalho i Eloi, per part del Girona, i a Hernán per part de Las Palmas.

Incidències
Partit corresponent a la 33a. jornada de la Liga Adelante, disputat a l"estadi de Gran Canaria davant 15.000 espectadors.