NOTICIES

Assignades les entrades per al Girona-Huesca amb aforament del 60%

El club preveu que es pugui ampliar al 80% i realitza una pre-assignació que haurà d’esperar a la resolució del PROCICAT del 15 d’octubre

Tornar

07/10/2021 16:10

Davant la possibilitat d’un canvi de les mesures i restriccions d’aforament que poden ser aprovades pel PROCICAT el proper divendres 15 d’octubre, hores abans del partit Girona FC  - SD Huesca, el Club ha decidit realitzar, alhora, un sorteig amb els dos escenaris possibles, amb el 60% de l’aforament permès, i amb un 20% més, que permetria arribar al 80% d’aforament en cas de que aquest sigui aprovat. 

Així doncs, l’assignació aleatòria que s’ha realitzat aquesta tarda ha resultat en un grup d’afortunats als que se’ls ha assignat l’entrada (60%) i que seran notificats demà mateix, els quals ja rebran la seva entrada entre dimecres i divendres de la propera setmana.  

La resta (20%) seran notificats que han estat pre-seleccionats i que, en cas que el PROCICAT augmenti l’aforament, rebrien l’entrada entre divendres i dissabte. Donada la proximitat entre la publicació de la resolució i l’inici del partit, el club vol notificar als abonats aquesta situació amb antelació per a que tinguin tota la informació disponible. 

El Girona FC ha optat per aquest sistema amb la intenció de tenir el màxim aforament i la major assistència possible, així com d’oferir als seus abonats la possibilitat d’assistir al màxim nombre de partits disputats a l’estadi, com ha vingut fent fins ara.  

Entrades per al Girona FC – SD Huesca 

En el primer sorteig s’han assignat 5.961 entrades per abonats, 320 per compromisos de Club i protocol i 452 aniran destinades als patrocinadors. 

En cas de que s’augmenti fins al 80% l’aforament permès, s’afegirien 2.245 entrades que serien destinades exclusivament a abonats. 

Recordatori de mesures vigents 

El Club vol recordar a tots els abonats que mentre durin les restriccions d’aforament s’ha d’accedir a l’estadi amb una entrada, que no es posen a venda entrades per a públic general i que tampoc es fa per a públic rival.  

Es recomana que s’accedeixi a l’estadi a l’hora assignada a l’entrada per tal d’evitar incomoditats, alhora, es recorda que es pot accedir amb l’entrada impresa en paper o en format digital, en qualsevol cas, es demana que tots els abonats s’assegurin que tenen l’entrada preparada per a ser escanejada al torn d’entrada amb facilitat (tenir l’entrada descarregada amb anterioritat, posar la brillantor de la pantalla al màxim per afavorir la lectura, tenir suficient bateria al telèfon mòbil, etc.)  

Un cop a l’interior del recinte l’ús de la mascareta és obligatori i els espectadors no es poden moure dels seus seients mentre duri el partit, només en cas de voler anar al lavabo o de voler consumir als bars de l’estadi, que estaran oberts i oferiran els seus serveis de manera habitual. El consum de menjar i beguda als seients està prohibit segons les mesures dictades pel PROCICAT i només es permet el consum a les zones properes als bars de l’estadi.  

Agenda primer equip

21 OCT

21:00 Estadio Municipal de Anduva

Partit

Jornada11 CD Mirandés - Girona FC

Veure agenda