NOTICIES

ByDani i el Girona FC eSports, classificats per la Gran Final d’eLaLiga de FIFA20

El jugador català va acabar entre els 16 millors jugadors de la lliga i avui a les 19h disputarà els vuitens de final.

Tornar

04/07/2020 13:05

L’eLaLiga Santander posarà punt final a la seva temporada 2019/20 aquest proper dissabte 4 i diumenge 5 de juliol a partir de les 15:00 hores, amb la celebració de la Gran Final, que reunirà els 16 millors jugadors nacionals. Entre ells, en 14è lloc, el ‘gamer’ del Girona FC eSports, Dani Vigara 'ByDani9'.

Els 16 jugadors de la Gran Final es distribuiran en un bracket simple, amb eliminatòries directes al millor de 3 partits. Aquesta edició ha estat especial, marcada per les conseqüències que ha tingut el COVID19 en la societat. Aquest fet va obligar a parar la competició durant uns mesos i canviar el format dels tornejos presencials, convertint-los en format Online.

Arribar fins aquí no ha estat fàcil per ByDani. A la eLaLiga han participat milers de gamers i, entre ells, jugadors professionals dels 34 clubs de LaLiga Santander i LaLiga Smartbank. El cap de setmana comptarà amb convidats molt especials. Hi participaran comentaristes i influencers del món de l’esport tradicional i dels eSports. Entre ells, DjMariio, Ibai Llanos i els comentaristes José Sanchis y Miguel Angel Román.

A part del jugador del Girona FC eSPorts, a la Gran Final s'han classificat els jugadors professionals del Atlético de Madrid, Espanyol, Betis, Levante, Las Palmas, Eibar, Racing, Depor, Zaragoza i Granada. Serà una final apassionant i el millor s'endurà el trofeu de campió de la eLaLiga.

La competició es podrà seguir a través del canal de Twtitch de eLaLiga Santander i a U-BEAT al canal 58 de Movistar +. D’aquesta manera, el Girona FC tanca la seva primera temporada al món dels eSports entre els millors 16 clubs del panorama competitiu de FIFA20.

Esperem notar el vostre suport durant aquest cap de setmana! Som-hi Dani, som-hi Girona!