CRÒNICA I El Girona aconsegueix un punt en el partit que enceta l'any 2019

Els d'Eusebio guanyaven per 1-2 però en el minut 85 ha arribat l'empat del Llevant.

La primera part ha començat amb el domini del Girona. Els d’Eusebio combinaven bé i mantenien el control de la pilota, amb alguna aproximació de perill a la porteria granota. Els valencians han donat la rèplica i en el minut cinc Bono ha tret una gran mà i ha desviat una pilota que anava enganxada al pal. Poc després el Girona ha tingut la seva primera ocasió clara. Portu centra una pilota i el cop de cap de Stuani surt fora per ben poc. Quan el matx el dominava el Llevant ha arribat el gol del Girona. Granell ha enviat, de manera mil·limètrica en una llançament de falta, l’esfèrica dins l’àrea. Portu, en un salt acrobàtic, toca la pilota el just per superar la sortida del porter valencià. Pocs minuts després el blanc-i-vermells -avui de groc- podien haver incrementat la seva diferència. Douglas, fa un bon control i envia la pilota sobre Portu. El murcià no veu Stuani, que estava sol, i intenta el xut, infructuosament, entre els tres pals.

A la segona part, el Llevant ha sortit decidit a empatar el partit. En poc més de deu minuts, Bono ha fet dues grans aturades que ho han evitat. No ha pogut ser però, ja que en el minut 57 una bona acció individual de Morales ha igualat el resultat. Malgrat tot el matx no havia dit la última paraula i en el 69 Postigo veu la targeta vermella i els locals es queden amb inferioritat. El Girona ho aprofitat per posar una marxa més i aquesta pressió ha tingut premi quan Aleix García ha executat una falta directa i el seu potent xut ha entrat com un míssil a la porteria granota. Quan faltaven només cinc minuts per complir-se els noranta ha arribat el gerro d’aigua freda. En un centre generat per una falta, un rebot ha permès a Coke empatar el partit. Els d’Eusebio encara l’han tingut; en el minut 88 la pilota s’ha passejat a un metre de la línia de gol però cap dels futbolistes gironins ha arribat a temps per empènyer l’esfèrica.