Derrota a Oviedo jugant 75 minuts en inferioritat (4-2)

L'expulsió de Granell al minut 17, clau en un partit en que els gironins han lluitat fins al final

El Girona FC ha caigut derrotat avui al Carlos Tartiere d’Oviedo (4-2) després de jugar 75 minuts amb un jugador menys per l’expulsió de Granell. L'equip encadena així la segona derrota consecutiva però és encara a 3 punts del play off i a 4 de l'ascens directe.

El partit s’ha posat ja en contra en el minut 7. L’ex del Girona Alfredo Ortuño ha avançat els asturians amb un gol de pur davanter centre. Amb els gironins pressionant els locals, Granell ha vist com l’àrbitre li ensenyava dues grogues en un minut i deixava el Girona en inferioritat. Quedaven 75 minuts, tota una eternitat. A la mitja hora de joc una pèrdua de pilota prop de l’àrea l’han aprofitat els locals. Ortuño, de nou, ha ampliat el marcador (0-2).

El Girona no ha abaixat els braços en cap moment i poc abans del descans Stuani escurçava distàncies després d’una passada d’Àlex Gallar.

Borja Sánchez ha fet el tercer gol local als deu minuts de la segona meitat, un autèntic gerro d’aigua freda per als d’Unzué. Del possible empat s'ha passat al dolorós 3-1 perquè ben poc abans d'aquest gol, Alcalá ha disposat d'una oportunitat d'or. En un servei des de la cantonada, el remat del central l'ha desviat Lolo i Champagne, al terra, ha reaccionat a temps per atrapar la pilota. Quan tot semblava dat i beneït, Marc Gual ha tornat a posar-hi emoció, rematant de volea un servei de córner. Era el 3-2. Els gironins han tingut a l’abast l’empat però en un contraatac, després d’un nou error defensiu, Bárcenas ha posat el definitiu 4-2 en el marcador.

El Girona rep diumenge la visita de l’Alcorcón. El partit es jugarà a les 12 del migdia.