Derrota a Ponferrada

El Girona  ha empatat en el 83 amb un gol de Bustos però ha acabat encaixant el 2-1 en el 85

El Girona ha perdut avui a Ponferrada en el primer partit a fora dels de Míchel Sánchez. Un gol matiner de Yuri (minut 3) ha posat el partit coll amunt per als gironins, que avui presentaven les novetats de Gabri i Álex Baena en l’11 inicial. El Girona ha portat la iniciativa sense perdre de vista els perillosos contraatacs del conjunt local. Abans del descans, Jairo, amb molèsties a l’espatlla, ha deixat el seu lloc a Juncà.

Després del pas pels vestidors, els gironins han augmentat encara més la intensitat i han gaudit de nombroses oportunitats per empatar Samu Sáiz ho ha intentat amb un xut a fora i Amir ha atrapat una rematada de Juanpe en un córner. El porter de la Ponferradina ha tornat a aparèixer per aturar en dos temps un xut de Stuani a passada de Bustos. En el minut 82, Bustos ha aprofitat una passada de Samu i després de driblar al porter ha establert l’empat. Poc ha durat l’alegria al bàndol gironí per que Dani Ojeda ha fet el segon en la següent jugada amb un xut llunyà desviat per Juanpe.