NOTICIES

DIA AJUDA AL CLUB

Para el Girona-Sporting el coste de las entradas para abonados será de Goles 10 euros / Preferente 15 euros /Tribuna 25 euros. Cada socio podrá comprar una entrada suplementaria al mismo precio que la suya. Para los no abonados los precios de las entradas serán: Goles 20 / Preferente 30 euros / Tribuna 40 euros.

Tornar

09/02/2015 11:40

El proper diumenge 15 de febrer a les 12h. l"estadi de Montilivi acollirà un gran partit. El Girona s"enfrontarà a l"Sporting de Gijón, un històric del futbol estatal que a hores d"ara és un dels nostres més directes competidors en aquesta apassionant temporada 2014-2015. 
 
Aquest partit ha estat declarat com a "Dia d"Ajuda al Club", amb l"objectiu de sol•licitar la col•laboració del soci i l"aficionat per, entre tots, superar el delicat moment econòmic de l"entitat i garantir-ne la continuïtat i els èxits actuals. 
 
PREUS PER ABONATS I PROMOCIONS PER COMPRA D"ENTRADA SUPLEMENTÀRIA
De tal manera, els preus de les entrades del Girona-Sporting pels ABONATS són: Gols 10 euros / Preferent 15 euros / Tribuna 25 euros. 
També, cada Abonat, pot comprar una entrada suplementària pel mateix preu de la seva. 
A més, els nens de 6 a 12 anys que tinguin carnet d"abonat podran accedir a l"estadi comprant l"entrada a 5 euros (de la zona corresponent al carnet).
 
PREUS PER NO ABONATS
D"altre banda el cost de les entrades pels No Abonats és de Gols 20 euros / Preferent 30 euros / Tribuna 40 euros.
Els nens no abonats de 6 a 12 anys pagaran 10 euros per entrada a qualsevol zona.
 
ENTRADA GRATIS PER TOTS ELS NENS DE 0 A 5 ANYS
 
NO LLANCIS L"ENTRADA I DESCOMPTE EL SEU PREU EN EL CARNET DE SEGONA VOLTA
Si la persona que ha comprat l"entrada vol fer-se l"Abonament de la Segona Volta, se li descomptarà del preu del carnet la totalitat del que ha pagat per l"entrada (El carnet ha de ser corresponent a la zona de l"entrada). Aquest descompte es suma, evidentment, al ja existent del 30% de la segona volta.  
 
ESTUDIANTS DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA
Els estudiants de la Universitat de Girona podran comprar entrades a 10 euros cadascuna (zones de Gol)
 
Notes: 
•Aquest proper dissabte les oficines de l"estadi estaran obertes de 10h. a 18h. per la venda d"entrades. 
•La compra de les entrades per abonats i no abonats es pot fer per internet, excepte pel que fa a les promocions. Per més informació podeu trucar a les oficines del club (902 54 84 54).

Agenda primer equip

08 OCT

16:15 Wanda Metropolitano

Partit

Jornada8 Atlético de Madrid - Girona FC

Veure agenda