El Girona B derrota al Banyoles (2-0) i ja és segon de grup

El Juvenil A goleja a Mallorca (1-4) i el Sènior Femení puntua davant l'Igualada

Girona B 2-0 CE Banyoles

Nou triomf convincent dels d’Axel Vizuete en un nou derbi gironí. Gonpi va avançar els blanc-i-vermells des del punt de penal a la primera part, i després d’un gran desgast, Sergi Benítez va sentenciar el matx en el temps afegit. Tres punts més que permeten el Girona B situar-se en segona posició, a només un punt del líder.

RCD Mallorca 1-4 Juvenil A

Golejada majestuosa l’aconseguida pel Juvenil A gironí a terres balears. Kemo i Gabri van anotar ben d’hora per posar el Girona amb dos gols d’avantatge. No obstant, el Mallorca va retallar distàncies abans del descans. Els blanc-i-vermells, lluny de fer una passa enrere, en van fer dues endavant. Gabri, des dels onze metres, i Ureña, van col·locar l’1-4 definitiu al marcador. Un triomf que situa el Girona FC quart, ben a prop del tercer classificat i proper rival, l’Europa.

RCD Espanyol 3-2 Juvenil B

Cruel derrota a la Dani Jarque dels nois d’Antonio Rivera. Tot i fer un grandíssim partit, l’Espanyol va ser més efectiu i va emportar-se els tres punts amb un gol en el minut 90. Serra i Roca van ser els autors dels gols gironins en un matx on el Juvenil B va merèixer, com a mínim, puntuar.

FEMENÍ

Sènior Femení 1-1 CF Igualada

Continua en dinàmica ascendent el Sènior Femení. En el primer partit de la segona volta, les gironines van sumar un important punt a Torres de Palau davant l’Igualada. Les visitants van avançar-se al marcador, però Paula López va fer l’empat en l’acció posterior. Nova demostració de poder i convicció d’un equip que cada cop competeix millor.