El Girona B es queda a les portes de la fase estatal després d’empatar amb l’Olot

El filial és superior al conjunt garrotxí en una gran segona part i una excel·lent pròrroga, però no aconsegueix el passi a la gran final.

El Girona B ha caigut eliminat al play-off d’ascens a Segona RFEF després d’empatar a la final de la fase autonòmica davant l’Olot (1-1). El filial gironí ha estat superior durant la gran part del partit, portant la iniciativa i buscant el gol que l’hagués donat accés a la fase estatal, però la falta de punteria va privar els nois de Vizuete. L’Olot va ser l’equip que millor va estar sobre el terreny de joc en una primera meitat on l’elevada pressió dels garrotxins va sorprendre els blanc-i-vermells. En una desafortunada acció, Mateo va introduir-se la pilota a la seva porteria i l’Olot va marxar al descans amb avantatge parcial.

A la segona meitat, el Girona B va sortir amb una marxa més i va trobar el premi de l’empat ben aviat. Una gran acció personal de Pau Víctor va acabar amb una centrada magnífica al cap d’un Mateo que va refer-se de l’autogol del primer acte. Tot estava igualat. El filial va intentar-ho de totes les maneres abans del xiulet final als 90 minuts, però no va ser capaç de perforar la porteria rival. A la pròrroga, els nois de Vizuete van ser qui més aproximacions a l’àrea rival van tenir, però la manca d’encert va privar-los de seguir lluitant per l’ascens a Segona RFEF.