CA
primer equip

El Girona cau a Sevilla després de vuit jornades sense conèixer la derrota

El Girona ha perdut avui per 2 a 1 a Sevilla davant el Betis i talla una ratxa de vuit partits sense conèixer la derrota. Granell ha fet el gol dels gironins en executar una falta de forma magistral.

El Girona ha tornat a perdre després de més de dos mesos sense conèixer la derrota. La darrera va ser en la jornada 17 contra el Saragossa. Amb el resultat d"avui, els de Pablo Machín han caigut a la cinquena posició. Després d"una primera part sense gols, Jorge Molina ha avançat els andalusos en el minut 59, després d"una jugada personal dins de l"àrea visitant. Els gironins han avançat línies en busca de la igualada però en la recta final del partit ha estat de nou el conjunt de Pepe Mel els que han fet el 2-0 després d"un mal rebuig de la defensa gironina. Instants després, Granell retallava diferències en executar de forma magistral una falta que s"ha escolat per tot l"escaire. Amb el 2-1 s"ha arribat al final del partit. El Girona rep la propera setmana el Numancia a Montilivi. El partit es jugarà diumenge a les 17:00 hores.

Fitxa tècnica
Betis (2).- Adán, Molinero, Héctor Rodas, Jordi, Varela, N"Diaye, Lolo Reyes, Dani Ceballos, Portillo (Renella), Molina (Vadillo) i Rubén Castro (Fabián).
Girona (1).- Becerra, Cifuentes, Ramalho, Richy, Lejeune, Aday, Pere Pons (Christian Alfonso), Granell, Cristian Gómez (Sebas Coris), Felipe (Mata) i Sandaza.

Gols
1-0 Jorge Molina, min. 59.
2-0 Dani Ceballos, min. 86.
2-1 Granell, min. 89.

Àrbitre
José Ramon Piñeiro Crespo. Ha amonestat amb targeta groga a Lejeune, Pere Pons, i Sebas Coris, per part del Girona, i a Héctor Rodas, Jorge Molina, N"Diaye i Renella per part del Betis.

Incidències
Partit corresponent a la 26a. jornada de la Liga Adelante, disputat a l"estadi Benito Villamarín davant 31.818 espectadors.