El Girona empata a La Romareda amb doblet de Borja García (3-3)

Els de Pep Lluís Martí s'han avançat amb 0-2 en un partit que ha tingut dos penals, un a cada àrea, tots dos revisats pel VAR

El Girona s’ha posat per davant en el marcador en el minut 25, amb una gran jugada començada per la banda de Maffeo. El de Sant Joan Despí ha recollit una pilota a la banda dreta, ha encarat Carlos Nieto i ha donat una centrada rasa al primer pal que Borja ha rematar a dins. Era el primer. Vuit minuts més tard, Stuani recuperava una pilota en la línia de tres quarts, ha cedit a Borja que ha creuat l’esfèric, fent el segon del Girona. El conjunt aragonès s’ha llançat a l’atac i en una jugada desgraciada ha aconseguit retallar distàncies abans de la mitja part. Cessió compromesa de Ramalho a Juan Carlos que el porter no ha controlat bé. Luis Suárez li pispat la pilota i ha marcat l’1-2, amb el que s’ha arribat al descans.

Només començar la segona part, Javi Puado ha marcat de taló, després d’una centrada de Soro. El Real Zaragoza igualava el partit. Per si no n’hi havia prou, unes mans de Ramalho dins de l’àrea han acabat significant el tercer gol aragonès, després que la infracció fos revisada pel VAR i Luis Suárez transformés el penal. En el 86, Stuani, també de penal, ha fet el 3-3 en una jugada per mans també revisada per la sala de videoarbitratge. Al final, empat a La Romareda que permet allargar una setmana més la ratxa de partits puntuant.