El Girona empata al Molinón (0-0)

Ni l'àrbitre ni el VAR han assenyalat penal en unes mans de Javi Fuego dins de l'àrea del conjunt asturià

Tot i que l’Sporting ha intentat portar el pes del partit en els primers compassos de l’enfrontament ha estat el Girona qui ha sovintejat amb més perill la porteria local. Valery, que avui ha entrat a l’11 en el lloc d’Aday, ha intentat sorprendre Mariño amb un xut que ha impactat al lateral de la xarxa. Havien transcorregut només 4 minuts de joc. Maffeo també ha posat a prova el porter amb una jugada en que ha driblat diversos rivals. El seu xut l’ha desviat el porter. El lateral de Sant Joan Despí ha deixat el terreny de joc per problemes musculars. El seu lloc l’ha ocupat Calavera. La polèmica ha arribat a deu minuts per a la mitja part. Ni l’àrbitre ni el VAR han vist penal en unes mans de Javi Fuego dins de l’àrea. Els gironins han protestat l’acció, que no ha estat ni revisada, i el tècnic, Francisco Rodríguez, ha vist targeta groga. Amb el 0-0 s’ha arribat al descans.

Després del pas pels vestidors Stuani ha tingut oportunitat d’obrir el marcador però la seva vaselina l’ha desviat el porter. Ha estat l’ocasió més important dels gironins que en la segona meitat han sovintejat la porteria local però sense excessiu perill. Riesgo ha evitat un gol cantat desprès d’una rematada de Javi Fuego. Amb l’empat inicial s’ha arribat a la conclusió. El Girona rep dijous l’Almeria a Montilivi.