El Girona no pot superar al Tenerife i cau per 2 a 0 a l’Heliodoro Rodríguez López

Els de Francisco, després de tres partits, no han pogut deixar la porteria a zero.

El Girona no ha pogut acabar l’any amb una victòria i ha caigut per 2 a 0 a Tenerife. Els gironins han dominat la majoria dels minuts de la primera part però el Tenerife ha estat molt més efectiu. Així ho han evidenciat els dos gols que han aconseguit els canaris. Els de Francisco s’han fet amb la possessió però l’equip local, molt més vertical que els catalans, és qui ha obtingut el premi.  El primer cop tinerfeny ha arribat en el minut set quan Wilson ha superat Juan Carlos amb un cop de cap. El Girona, malgrat tot, no ha sortit del partit i ha continuat fent circular la pilota però sense assolir ocasions clares de gol. Stuani ha estat a prop d’engaltar dues rematades però els defenses canaris, atents, ho han evitat. De nou, però, han colpejat els canaris i Fran Sol ha fet pujar el segon gol local al marcador de l’Heliodoro.

El guió de la segona part ha estat similar al de la primera. Els de Montilivi han volgut ser protagonistes però el Tenerife, ben posicionat defensivament, ha sabut neutralitzar les jugades d’atac dels catalans. Els locals també s’han acostat amb perill a la porteria dels blanc-i-vermells -avui de groc- i han gaudit d’una clara ocasió de gol que ha estat evitada amb una gran aturada de Juan Carlos. Quan faltaven vint minuts pel final l’àrbitre ha ensenyat una doble vermella directa a Nahuel Bustos i a Alberto Giménez i els dos equips s’han quedat amb deu jugadors. Ha estat en el minut noranta quan el Girona ha tingut la seva ocasió més clara abans que l’àrbitre xiulés el final del partit. Stuani l’ha rematada de cap i l’esfèrica ha fregat el travesser.