NOTICIES

El Girona participa un any més a La Marató de TV3

Aquest matí s’ha presentat la col·laboració dels clubs catalans de Primera i Segona Divisió en aquest esdeveniment solidari que tindrà lloc el diumenge 15 de desembre.

Tornar

05/12/2019 13:58

Quan s’acosta el Nadal és temps de La Marató de TV3. Aquest gran esdeveniment solidari, impulsat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, s’ha convertit en un clàssic d’aquestes dates, des de la seva creació el 1992. L’objectiu és, mitjançant donacions, recaptar diners que es destinen a la investigació de malalties. La Marató d’enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

El Girona FC a La Marató

Precisament aquest matí s’ha presentat a la seu de TV3 a Sant Joan Despí la col·laboració dels tres equips catalans de Primera i Segona Divisió. Entre d’altres accions, Girona, Barça i Espanyol, donaran un euro de cada entrada venuda en els partits que disputaran en aquestes dates. En el cas dels blanc-i-vermells correspon al matx de diumenge a Montilivi davant el Lugo. A més, abans de començar, els jugadors es faran una fotografia sobre la gespa amb una representació de persones afectades per les malalties minoritàries.

La presència de l’equip de Montilivi a La Marató també es concreta en uns espots gravats per Cristhian Stuani, Jonatan Soriano i Àlex Granell en els que els futbolistes demanen la participació de la gent.

Implicats en causes socials

Representant al Girona FC en aquest acte de presentació a TV3 s’ha desplaçat el president, Delfí Geli, que ha volgut agrair “ la invitació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals així com reconèixer la seva tasca en aquesta extraordinària iniciativa, que converteix Catalunya en un referent de la solidaritat”. El màxim responsable blanc-i-vermell ha afegit que “si per qualsevol equip de futbol professional buscar l’excel·lència esportiva ha de ser el seu objectiu, també ho ha de ser contribuir a millorar la societat de la que forma part. El Girona no és aliè als problemes socials que l’envolten i per això col·laborem amb entitats de la nostra demarcació per tal d’ajudar a donar visibilitat a diversos col·lectius amb risc d’exclusió. El Club sempre respon i els gironins responen”.