NOTICIES

El Girona s'encomana a la força de tots per aconseguir l'objectiu amb la campanya "Som un equip"

El club anima l'afició a fer pinya amb l'equip per afrontar el tram decisiu de la temporada

Tornar

04/04/2019 11:24

El tram més important de la temporada ja és aquí i el Girona vol que jugadors i afició formin un sol equip per assolir l’objectiu de la permanència amb solvència. Per això, llança una campanya que vol posar en valor la força del col·lectiu a l’hora de lluitar per les victòries en els vuit partits que resten de temporada.

8 partits decisius

Mirant l’horitzó del calendari del Girona FC trobem que fins a cinc equips (Espanyol, Villareal, Levante, Celta i Valladolid) que actualment lluiten per evitar les places de descens seran els nostres rivals en les properes setmanes, així com tres equips que lluiten per classificar-se per jugar competició europea la propera temporada, Sevilla, Getafe i Alavés. 

La meitat d’aquests partits es jugaran a Montilivi, pel que hauran de passar RCD Espanyol, Villareal, Sevilla i Levante. Tothom està decidit a trencar la sequera de victòries jugant com a local i per això des del club es demana que tots junts fem un pas endavant per aconseguir els tres punts. Per demostrar aquesta voluntat avui s’ha publicat un vídeo on jugadors i afició s’uneixen per lluitar plegats pels objectius, del primer a l’últim minut, com un sol equip. S’afegeix també un manifest on es conjurem per seguir vivint el somni que tant ens ha costat aconseguir, recordant que venim de patir doloroses derrotes i que som un club acostumat a perseverar per aconseguir els objectius que es planteja.

Activitats durant el Girona FC - RCD Espanyol

El derbi català contra el RCD Espanyol obrirà aquesta sèrie de partits transcendentals aquest dissabte a les 13h. Per aquest partit, des del club s’ha preparat una sèrie d’activitats prèvies agrupades en una Fan Zone on els espectadors de Montilivi podran gaudir d’una xocolatada així com d’inflables, concursos, activitats, servei de bar i on també trobaran un espai des del qual poder gravar un missatge d’ànim pels jugadors.

Amb aquesta campanya el Girona FC busca que tots es sentin partícips en la lluita del club per aconseguir els objectius esportius d’aquesta temporada. La campanya vol que l’aficionat participi en una sèrie d’accions que van des de l’animació a Montilivi els dies de partit a l’enviament de missatges de suport a la plantilla ara que entrem en la recta final de la temporada. Les diferents iniciatives són les següents:

La xocolatada

Aquest dissabte agafa forces abans del Derbi amb la xocolatada blanc-i-vermella que es farà a Montilivi. Des de les 10h fins a l'inici del partit al pàrquing de Gol Nord podràs gaudir d'activitats gratuïtes, inflables per als més petits, foodtrucks i moltes activitats més. T'hi esperem!

Porta la samarreta

De la mateixa manera que els jugadors salten al terreny de joc amb la indumentària blanc-i-vermella, es demana als aficionats que vesteixin la samarreta del Girona per tenyir les graderies amb els nostres colors. L’objectiu es que quan el rival salti a Montilivi i vegi que s’enfronta a més de 10.000 blanc i vermells.

Pinta’t la cara

A la Fan Zone del Girona FC - RCD Espanyol, hi haurà una zona de pintacares on tothom qui vulgui podrà maquillar-se per al partit igual com van pintats els jugadors en les fotografies de la campanya.

Carta als Jugadors

Els aficionats poden motivar els jugadors per carta. Hi ha diferents maneres de fer arribar les cartes:

  • Lliurant-les en el lloc indicat a la Fan Zone del dia del Girona FC - RCD Espanyol.
  • A través del correu electrònic amb l’assumpte ‘SOM UN EQUIP’, a l’adreça socis@gironafc.cat.
  • A través de l’espai digital que el club habilitarà a la web oficial.

Grava un missatge motivacional

El club vol sorprendre els jugadors amb un missatge motivacional abans d’un dels últims partits de lliga. Per això, ja s’han començat a gravar missatges dels aficionats durant els partits a Montilivi. Trobareu també, al mateix espai de la Fan Zone també es podran gravar aquests missatges. Aquells que no vinguin a Montilivi poden fer arribar els seus vídeos al correu socis@gironafc.cat.

La campanya ‘SOM UN EQUIP’ es seguirà desenvolupant d’aquí i fins al final de la temporada, amb activitats diverses, tant els dies de partit com a través de les xarxes socials. Aquestes es poden consultar a www.gironafc.cat/somunequip