El Girona suma un punt a Anduva lluitant fins al final

Doblet de Stuani i gol de Franquesa en un partit en que els gironins han hagut de remar contracorrent des del minut 9

El partit s'ha posat coll amunt des de ben aviat, Al minut 9, una errada en la sortida de pilota l’ha aprofitat Djouahra per fer l’1 a 0. Era la primera aproximació de l’equip local i una ocasió de gol  fruit d’una errada del conjunt de Francisco. Per si no n’hi hagués prou, en el 22, penal a favor del Mirandés per una falta de Bernardo dins de l’àrea que ha fet caure Simon quan es quedava ja sol davant Juan Carlos. Vivian, amb un xut potent, feia pujar el segon gol local al marcador. El Girona, lluny d’abaixar els braços, ha buscat la porteria rival, amb accions de banda de Sylla, molt perillós amb espais. Precisament, d’una internada del senegalès ha nascut el 2-1. Centrada de Sylla, la pilota quedava morta dins de l’àrea i Franquesa l’ha rematat a gol. Poc més de mitja hora de joc i ja s’havien vist tres gols. Amb els 2-1 s’ha arribat al descans.

A la segona part, el Mirandés ha tornat a portar perill sobre la porteria de Juan Carlos. En el 69, una pilota penjada a l’àrea l’ha rematat Meseguer, de forma pràcticament involuntària. Francisco ha mogut la banqueta, amb l’entrada de Bustos i Bárcenas i ha estat el panameny qui ha tingut una bona oportunitat a passada de Juanpe, que havia tornat minuts abans substituïnt Bernardo. Stuani, en dues ocasions ha pogut retallar distàncies, en una fins i tot la pilota ha impactat al pal. L’uruguaià ha marcat el segon en el 82. El Girona es posava de nou en el partit. I ha buscat empatar. En el 90, Sylla ha enviat al pilota per damunt del travesser. I en el 93 ha arribat l’empat, obra de Stuani, en aprofitar un rebuig dins l’àrea. Doblet de l’uruguaià i el Girona que rasca un punt a Anduva.