El Girona supera la segona eliminatòria de Copa del Rei després de guanyar per 2 a 4 a Cartagena

Jonatan Soriano, amb dos gols, i Ignasi Miquel i Carlos Martínez, protagonistes del marcador.

Un partit al més pur estil muntanya russa el que s’ha viscut a l’estadi Cartagonova i que ha permès al Girona superar la segona eliminatòria de la Copa del Rei i passar a la següent fase després de que els de Pep Lluís Martí guanyessin per 2 a 4 al Cartagena. Els de Montilivi han començat dominant en el marcador després que en el minut vint-i-vuit Soriano creués una pilota a la sortida del porter i fes pujar el primer gol dels catalans. Però ha estat en els últims vint minuts de la segona part quan el matx ha esdevingut elèctric. En el 73 han empatat els locals i tres minuts més tard han remuntat amb el 2 a 1. Els gironins, però, han mantingut la fe fins al final i en el minut 95 Ignasi Miquel ha igualat el partit a dos gols. I la pròrroga ha estat blanc-i-vermella; Soriano ha fet la tercera diana i el jove Carlos Martínez, ha tancat el marcador amb un golàs.