El Girona supera per 2-0 el Bolívar i s’emporta el 45è Trofeu Costa Brava

El partit s’ha hagut de suspendre en el minut 70 en marxar la llum de l'estadi degut a una apagada general que ha afectat a tot el municipi.

El Girona ha estat el clar dominador de la primera part i el que ha gaudit de més ocasions de perill. Després d’uns primers minuts de tempteig els de Míchel s’han fet amb el control del joc. I Taty Castellanos, el golejador d’aquesta pretemporada, ho ha demostrat en el minut nou. L’argenti ha llançat un potent xut i la pilota ha sortit per la dreta de la porteria que defensa Cordano. Samu Saiz també ha estat un dels destacats de la primera meitat amb les seves passades a l’espai i que companys com Couto o Joel Roca han estat punt de transformar en gol. Aquesta capacitat de generar perill ha tingut el seu premi en el minut dinou quan després d’una gran combinació que ha iniciat Ureña, Samu ha enviat l’esfèrica a Miguel Gutierrez i el seu xut ha impactat al travesser. Taty Castellanos ha aprofitat el rebuig i l’ha rematada al fons de la xarxa fent pujar l’1 a 0 al marcador i sumant el seu tercer gol de la pretemporada en tres partits.

A la segona part també els gironins han portat la iniciativa i ben aviat Terrats ha posat en dificultats a Cordano que ha desviat el seu xut. I en el cinquanta-dos una acció de mala fortuna del Bolívar ha fet que un defensa celeste en l’intent d’allunyar una pilota de la porteria, l’envies al fons de la pròpia xarxa convertint-se en el segon gol dels gironins. Però malgrat aquesta acció Bolívar no ha abaixat els braços i ha continuat pressionant per intentar reduir diferències, tot i que el Girona, ben posicionat, les ha neutralitzat.

Lamentablement quan s’ha arribat al minut setanta ha marxat la llum de l’estadi per un problema que ha afectat a tot el municipi. El subministrament no s’ha pogut recuperar i s’ha suspès el partit.