El Mallorca s'emporta els tres punts de Montilivi

El VAR ha anul·lat el gol de l'empat aconseguit per Pablo Moreno

El partit s’ha posat coll amunt al Girona ja que al minut 4 el Mallorca s’ha posat per davant en el marcador. Salva Sevilla ha rematat a gol una passada de Ndiaye dins de l’àrea. El Girona no li perdut la cara al partit i quan es complia el quart d’hora ha retallat distàncies amb un gol de Pablo Moreno que, d’esperó, ha aprofitat el rebuig del porter a un xut de Sylla. El VAR ha alertat l’àrbitre d’una possible falta prèvia del davanter gironí i, després de la corresponent revisió, el gol ha quedat anul·lat. El Girona ha agafat el control del partit però el conjunt balear s’ha continuat mantenint sòlid al darrere. Aday, en el 41, ha rematat fora, per poc, una pilota penjada a l’àrea. Amb el 0-1 favorable als mallorquins s’ha arribat al descans.

Poc després de l’inici de la segona part, Aday ha deixat el seu lloc a Yan Couto, que debutava. El brasiler ha portat perill per la banda dreta. En una internada per l’esquerra Sylla ha posat a prova Reina amb un xut potent que ha acabat a córner. A poc per al final, amb el Girona abocat a l’atac, l’àrbitre ha expulsar amb vermella directa Ramalho per una empenta a un rival. En el descompte Sylla ha pogut fer el gol de l’empat però la rematada ha topat amb el porter. Sylla ha estat expulsat per protestar una acció dins de l’àrea.