NOTICIES

El públic de Montilivi empeny l'equip cap a una extraordinària victòria (3-0)

Els espectadors gaudeixen d'un partit rodó dels de Francisco

Tornar

02/06/2021 21:40

Cinc minuts elèctrics han permès aconseguir una gran victòria a la volta de el públic a Montilivi. Ja en la primera aproximació a l'àrea rival, en una pilota aturada penjada per Gumbau, Yoel Bárcenas es va colar entre dos rivals per rematar amb comoditat i superar Makaridze, que tot i tocar la pilota no ha estat capaç de rebutjar-la. Els espectadors encara no s'havien assegut quan una jugada per banda dreta de Bárcenas ha habilitat a Sylla en profunditat i aquest ha posat una passada de la mort per Yan Couto que, arribant fins a l'àrea petita, ha acompanyat la pilota fins a la xarxa i ha fet esclatar Montilivi.

 

A partir d'aquí el Girona ha controlat amb més pausa el joc, ha continuat generant aproximacions i s'ha limitat a només un parell de fuetades la producció ofensiva d'un Almeria que s'ha vist clarament superat pel plantejament local durant els 45 primers minuts.

 

La segona part ha començat amb Almeria que volia atacar l'esquena de la defensa local amb pilotes profundes i a l'59 Ramazan ha fet una gran jugada personal per banda però el seu pas final ha estat massa forta perquè Lazo arribés i marqués a plaer. A l'65 d'un servei de Joan Carles l'ha pentinat Sylla els peus de Bárcenas, aquest va trobar en profunditat a l'davanter vallesà que ha superat la sortida de Makaridze per fer el tercer i definitiu.

 

Els de Francisco han aconseguit un resultat molt positiu per afrontar la tornada el dissabte al Jocs del Mediterráneo.

Agenda primer equip

20 JUN

21:00 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada46 Girona FC - Rayo Vallecano

Veure agenda